Vill du göra världen lite bättre?

2020-06-24 | Bonzun Hälsa
Nu söker team Bonzun en energifylld och stark säljare med entreprenörsådra och stort intresse för hälsa och friskvård. Vi välkomnar dig som är resultatorienterad, utåtriktad och som naturligt bygger nätverk. Tillsammans med vårt entusiastiska team kommer du att vara med och påverka den psykiska hälsan och stressen i Sverige genom att främst sälja Bonzuns digitala Stressprogram.

Bonzun söker resultatinriktad säljare

Om rollen

Som säljare på Bonzun kommer du att ansvara för hela säljprocessen; från första kontakten till avtal och efterföljande uppföljning. Det är av stor vikt att du är en ”doer” som kan skapa förtroende i affärsrelationerna.

Vi erbjuder

Entreprenörsdrivet bolag inom hälsa med stark konkurrenskraft på en stor marknad.
Möjlighet att vara med på en utmanande tillväxtresa med tuffa mål och stora visioner att göra världen lite bättre.
En nyckelposition i ett litet engagerat gäng där vi firar framgång och stöttar i motgång.

Vad krävs för att lyckas?

Erfarenhet av försäljning med goda resultat.
En mycket god social och verbal kompetens.
En vilja att ta ett stort eget ansvar och hålla hög aktivitet.
Vara orädd och vill leda dig själv till framgång.
Genuint intresserad av människor, hälsa och utveckling.

 

Tjänsten är på heltid och tillsätts enligt överenskommelse. Placeringsort är i första hand Stockholm.

Ansökan skickas till louise.linden@evolve.bonzun.com senast den 23 augusti 2020. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Bonzun har som affärsidé att utveckla och tillhandahålla forskningsbaserade helhetslösningar, som hjälper arbetsgivare och privatpersoner att effektivt förebygga och minska stressrelaterad psykisk ohälsa. Bolagets mission är att med stöd i forskning utveckla och tillhandahålla tjänster och digitala program, för att hjälpa människor att nå ökat välmående och förbättrad livskvalitet. Utvecklingen av tjänsterna sker i samverkan med ledande forskare från Karolinska Institutet. Bolagets aktie är noterat vid NASDAQ First North. Läs mer om Bonzun på evolve.bonzun.com.

[addtoany]