Uppdateringar i Bonzuns digitala anti-stressprogram.

2019-10-01 | Okategoriserade
Under sommaren har det hänt mycket i Bonzuns programverkstad, där alla i företaget varit involverade i att förbättra vårt digitala anti-stressprogram.

Bonzuns forskningschef Anders Tengström berättar vad som hänt.

En komplex produkt som Bonzuns Anti-stressprogram kräver utveckling och anpassning löpande. Från den första versionen har Bonzun nu under några år samlat erfarenheter från den egna organisationen, men också från många av användarna och därmed kunnat förbättra produkten ytterligare.

Berätta om uppdateringarna!

– Vi har uppgraderat programmet på en rad olika områden i syfte att göra det bättre för användaren, säger Anders. I det arbetet är vi såklart väldigt tacksamma för all den kloka feedback som våra användare ger oss och till dem vill jag rikta ett stort tack.

Kan du ge oss något exempel?

– Ett område som förbättrats är flödet i sessionerna. Det är nu ännu lättare att följa vår snitslade bana, flera moment och övningar har ändrats för ökad användarvänlighet.

– Vi har också arbetat mycket med det utseendemässiga för att göra det mer tilltalande för användaren; bland annat har vi lagt till bilder i hela programmet för att lätta upp de lite längre textstyckena, säger Anders.

Det ryktas om att Anti-stressprogrammet nu finns på ett annat språk också?

– Det stämmer bra det. Vi har haft flera förfrågningar från kunder som arbetar och verkar i internationella miljöer som har behov av en engelsk variant. Så i samband med sommarens uppdatering har vi också sett till att hela Anti-stressprogrammet nu finns på engelska för företag och privatpersoner, som inte vill eller kan använda den svenska versionen.

– Vi har jobbat nära en riktigt bra översättare, och har redan levererat versionen till en av våra kunder, avslutar Anders

[addtoany]