Bonzun erbjuder stresshantering i grupp digitalt

2020-03-25 | Bonzun Stress
Bonzun erbjuder framgångsrikt stresshantering i grupp med handledning av psykolog Anders Tengström.  Med anledning av rådande begränsningar av fysiska möten i samband med Corona pandemin, har Bonzun nu tagit fram en ny något förkortad digital form för stresshantering i grupp. Med samma effekt och med möjlighet att få ersättning från Försäkringskassan.

Stresshantering i grupp digitalt

Att hantera stress i en liten sluten grupp med handledning är mycket effektivt för att minska höga stressnivåer. Med gruppformatet uppstår vinsten att deltagarna kan dela sina egna erfarenheter samt hjälpas åt att hitta nya strategier och lära av varandra.

Utgångspunkten i kursen, som startar den 20 april, är Bonzuns digitala Stressprogram. Gruppträffarna sker via internet med handledning av psykolog Anders Tengström. Under kursen kommer deltagarna självständigt arbeta med Stressprogrammet. Mellan de olika sessionerna sker fem digitala gruppmöten om vardera 90 minuter. Kursen kostar 4.900kr (ex. moms) och pågår under 8 veckor. Antalet deltagare är begränsat till max 10 personer.

Bonzuns egen stressdoktor tillika handledare för grupperna berättar:

– Grupperna är verkligen fantastiska i att ta hand om varandra och ge stöttning. Det finns en otrolig kraft i gruppformatet och ingen som har deltagit i en samtalsgrupp kommer ut som samma människa som när man började, jag själv inkluderad.

För mer information och anmälan:

Denna tjänst är så ny, att vi inte har hunnit lägga upp den på vår hemsida. Vill du veta mer, maila oss gärna info@evolve.bonzun.com. Här tar vi även emot anmälan till kursen som startar den 20 april (ersätter tidigare utannonserad stresshantering i grupp)

Försäkringskassan:
Arbetsgivare kan få stöd via Försäkringskassan med hälften av kostnaden för en eller flera anställda som är i eller riskerar att hamna i stressrelaterad psykisk ohälsa. Stödet kallas arbetsplatsinriktat rehabiliteringsstöd. Stödet kan användas till åtgärder som kan förkorta eller förebygga sjukfall.
Vill du läsa mer om stresshantering i grupp, läs vår blogg https://evolve.bonzun.com/att-dela-ger-kraft/

 

[addtoany]