Bonzun är med på nytt koncept vid utbrändhet på Kilafors Herrgård

Nu är renoveringen av Kilafors Herrgård klar. Detta innebär att rehabiliteringskliniken för utbrändhet/utmattningssyndrom är redo att slå upp portarna framöver.

Den första delen i rehabiliteringen pågår i 21 dagar. Den sker i sluten grupp med max åtta klienter åt gången. Tack vare våra behandlingsmetoder och att vi har vårt behandlingsteam under samma tak kan vi skräddarsy klientens rehabilitering utifrån dennes behov och sina symptom på stressrelaterad ohälsa. Detta kan också beskrivas som en multimodal behandling. När klienten åker hem påbörjas en upprätthållande insats som pågår under ett års tid.

Den stora fördelen med en liten enhet är att det finns möjlighet till en närmare och mer personlig dialog med klienter, anhöriga och arbetsgivare. Något som den vanliga sjukvården i regel inte har möjlighet till. En annan fördel är att vi kan bemöta varje klient och agera med kort varsel om det behövs i olika situationer. Till skillnad från den vanliga vården så har vi en känsla för detaljerna – i allt ifrån miljön, kvaliteten på rummen och maten till extra förståelse och kunskap om våra klienter.

Läs mer om behandlingen på Kilafors Herrgård.

[addtoany]