Kort om Bonzun och varför vi finns

2017-09-07 | Okategoriserade

Stress har blivit vår nya folksjukdom med stora konsekvenser för vår livskvalitet och hälsa. Stress har också stora konsekvenser på våra arbetsplatser, vi tänker och presterar betydligt sämre när vi är stressade vilket gör stress oerhört kostsamt många sätt.

Detta tänker Bonzun vara med och ändra på! Stress går att förebygga men hittills har lösningarna för detta varit både dyra och tidskrävande.
Nu är tiden mogen för ett helt nytt angreppssätt där vetenskap och modern forskning förenas med digitala lösningar och effektiva metoder. Resultatet är ett helt unikt verktyg som gör det möjligt att ge individualiserad hjälp till självhjälp. För första gången finns en svensk forskningsbaserad metod som gör det förebyggande arbetet enkelt och praktiskt möjligt på bred front.

Att uppnå balans i livet handlar ofta om små förändringar, små förändringar som kan verka självklara men som ofta är svåra att upptäcka och genomföra i vardagen. Stressprogrammet hjälper dig som användare att se vad just du behöver ändra på och du får hjälp att genomföra och träna på detta i själva programmet. Det är lite som en virtuell psykolog som lägger upp ett program som du tryggt och säkert kan följa. Det handlar till exempel om att se vad som faktiskt stressar dig, vad som ger just dig återhämtning, vad som är viktigt på riktigt i ditt liv och hur du kan förbättra din kommunikation. Programmet handlar om mer än enbart stress, det är faktiskt ett program för hela livet.

Vår lösning är både banbrytande och effektiv. Programmet förebygger stress, både på och utanför arbetet och hjälper människor och organisationer att fungera bättre. Programmet har utvecklats av svenska forskare och experter från Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet i samarbete med flera av världens ledande stressforskare.
Se gärna filmen om Bonzun.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur Bonzun kan göra skillnad på din arbetsplats. Det är enkelt.

[addtoany]