Det spritter av energi!

2017-02-05 | Okategoriserade

Jag tror att alla som varit med när ett nytt företag gör resan från krypålder till att ta de första modiga stegen, håller med mig om att det är en åktur som är både jobbig och rolig. Att det stundtals känns motigt är nog oundvikligt men det bidrar också till att det nu känns desto roligare. Nu har första veckan med vår sprillans nya säljorganisation passerat och jag kan konstatera att det varit den roligaste veckan hittills på Bonzun. Och jag är övertygad om att de sex nya stjärnskott som jag nu har förmånen att kalla mina kolleger kommer göra även kommande veckor till en upplevelse. Alla sex som nu börjat är mycket rutinerade säljare och ledare. Precis som alla andra som varit ute i arbetslivet ett tag har de stött på eller har egen erfarenhet av vad stress och psykisk ohälsa kan ställa till med. De har alla sökt sig till Bonzun för att de vill vara med och göra skillnad. Vi kan inte fortsätta leva livet på ett sätt som riskerar vår hälsa eller får oss att inte må bra i själen. Siffrorna talar sitt tydliga språk, kostnaderna är för höga och då har vi inte ens nämnt de mänskliga kostnaderna när livet inte fungerar som förut.

Vi har ägnat veckan åt att lära oss så mycket som möjligt om stress, psykisk hälsa och vad som gör vårt stressprogram både unikt och banbrytande. Om de är ivriga att komma igång? Ja, om! Det formligen spritter av energi och vi som har lite längre tid på Bonzun i bagaget bara njuter av den kraft vi nu alla känner. Vi är här för att göra skillnad!

Bakgrunden till vår i sammanhanget ganska rejäla satsning är förstås att vi verkligen tror på vår produkt och det verkar de vi träffar också göra. I höstas träffade VD Erik och försäljningsdirektör Peppe (även känd författare och föreläsare) ett antal företag och testade av intresset. Vi kan utan att överdriva konstatera att både behov och intresse är stort när vi berättar om Bonzun och Stressprogrammet. Behovet är ju på ett sätt oändligt. Stress förekommer i olika utsträckning på alla arbetsplatser och om vi beaktar det biologiska faktum att redan låga nivåer av stress påverkar vår effektivitet och livsglädje ganska påtagligt förstår man att detta är något som alla faktiskt behöver. När vi sedan visar Stressprogrammet och hur lättillgängligt och enkelt det är att använda blir samtliga vi talar med ofta mycket intresserade. Det finns många som säljer friskvård och stressreducering men få kan hävda att deras kurser, böcker eller utbildningar ger mer än ökad kunskap, att de faktiskt leder till bestående förändring.

Kortfattat så kan Bonzuns program jämföras med att gå till psykologen fast utan psykolog. Programmet är helt självinstruerande och extremt tids- och kostnadseffektivt och kan enkelt implementeras och användas av hela organisationen. Ja, när vi kommit så långt i samtalet brukar det vara svårt att hitta ett argument till att inte köpa och vi går över till försöka hitta en tid när vi kan dra igång implementeringen. Det är helt enkelt så att allt fler arbetsgivare inser att förebyggande friskvård är viktigt. Med vårt program är det enkelt och effektivt att bidra till ökat välmående vilket också frigör den resurs som ligger dold när medarbetare inte mår och presterar som förr.

När vi skulle hitta nya medarbetare sökte vi efter hög kompetens och gedigen sälj- och ledarerfarenhet. Att hjälpa företag och människor att må bättre är ett jobb som känns meningsfullt och lockar många, vi har därför haft råd att vara mycket kräsna. Och de som nu är på plats är verkligen lysande allihop! Läs mer om dem här!

Allt har gått fort och ibland känns det som om vi lägger rälsen och kör tåget samtidigt men det är ju en del av det roliga. Och håll utkik, snart kommer vi behöva bli ännu fler som är med och får Sverige att må bättre!

[addtoany]