Bonzun söker administrativ hjälte

2020-07-01 | Bonzun
Bonzun behöver förstärka sitt team och söker nu en administrativ hjälte med entreprenörsådra och mycket energi. Vi välkomnar dig som har ett intresse för hälsa och friskvård, är resultatorienterad och noggrann. Tillsammans med vårt entusiastiska team kommer du att vara med och påverka den psykiska hälsan och stressen i Sverige.

Om rollen

Som administrativ hjälte på Bonzun kommer du att ansvara för flera olika moment. Du blir en spindel i nätet som håller ordning på flera funktioner. Du ska ha lätt att röra dig mellan olika digitala system, t ex kommer du i kontakt med WordPress, Upsales, Fortnox och självklart vårt eget digitala program. Du behöver inte kunna alla system, men ha lätt för att lära och förstå.

Det finns stora möjligheter att växa i rollen för rätt person.

Vi erbjuder

Ett entreprenörsdrivet bolag inom hälsa med stark konkurrenskraft på en stor marknad.
Möjlighet att vara med på en utmanande tillväxtresa med tuffa mål och stora visioner att göra världen lite bättre.
En viktig position i ett litet engagerat gäng där vi firar framgång och stöttar i motgång.

Vad krävs för att lyckas?

Erfarenhet av administration, kundtjänstarbete eller liknande.
Bra digitala färdigheter.
En mycket god social och verbal kompetens.
Du behöver vara noggrann och en vilja att ta ett stort eget ansvar.

Tjänsten är på halvtid och tillsätts enligt överenskommelse. Placeringsort är i Stockholm.

 

Ansökan skickas till louise.linden@evolve.bonzun.com senast den 31 juli. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Bonzun har som affärsidé att utveckla och tillhandahålla forskningsbaserade helhetslösningar, som hjälper arbetsgivare och privatpersoner att effektivt förebygga och minska stressrelaterad psykisk ohälsa. Bolagets mission är att med stöd i forskning utveckla och tillhandahålla tjänster och digitala program, för att hjälpa människor att nå ökat välmående och förbättrad livskvalitet. Utvecklingen av tjänsterna sker i samverkan med ledande forskare från Karolinska Institutet. Bolagets aktie är noterat vid NASDAQ First North. Läs mer om Bonzun på evolve.bonzun.com.

[addtoany]